Tentfeest

Turnback logo vlam-icoon oranje (recht)

Indoor of outdoor feest? Geen tent is ons te groot (of te klein ; ) Laat ons samen met jou een geweldige party beleven! Organiseer je een buurtfeest, Oktoberfest of worden jullie samen 100 jaar; met Turnback & The Blazing Babes in je tent weet je zeker dat het goed komt!

IMG_6887

Tent op zijn kop

En dat is natuurlijk wat je wil, dat in jouw tent hét feestje van het jaar wordt gevierd, waar iedereen nog lang over napraat. De muziek die wordt gespeeld is dan erg bepalend, wat wij begrijpen als geen ander. Met een grote diversiteit aan publiek en gasten is het niet makkelijk om iedereen de dansvloer op te krijgen. Heb je een feest met een duidelijk thema, dan wil je daar graag passende muziek bij.

Gevarieerde setlist

Hoe top is het dan dat je een allround band kunt boeken die alle genres speelt die je maar kunt bedenken en die samen met jou alle wensen bespreekt en de setlist daarop afstemt. Zodat je ook écht de muziek en sfeer krijgt die je graag wil. Kiezen voor ons repertoire met daarin disco- en soulklassiekers van Aretha Franklin, Earth Wind & Fire, Michael Jackson, Chaka Khan, Bee Gees en Stevie Wonder kan namelijk ook!

23172960_1743504872348041_7293760388938028844_n
IMG_9759

Knallende livemuziek

En het muzikale aspect is niet het enige. Met Turnback & The Blazing Babes heb je ook nog eens een mooie act op het podium staan. Met knallende blazers en enthousiaste, schitterende zangeressen die zorgen voor veel interactie met de gasten. Hierdoor kunnen we goed inspelen op wat er gebeurt en zien we waar het publiek behoefte aan heeft.

Compleet verzorgd

Wat we ook graag doen is ontzorgen. Je kunt ons het licht, geluid en podium laten regelen. We werken samen met een professioneel bedrijf dat hierin is gespecialiseerd. Confetti shooters of sfeervolle sparklers op het podium? Het is allemaal mogelijk en we bieden je graag een totaalpakket aan. Ook een DJ die alle bezoekers tussen de verschillende sets vermaakt, kun je via ons regelen. Zo kunnen wij het complete, avondvullende plaatje verzorgen en kun jij je bezighouden met andere dingen!

IMG_6708
IMG_9814

Kom kennismaken

Ben je benieuwd naar Turnback & The Blazing Babes? Kom kijken en luisteren tijdens één van onze openbare optredens en voel je vrij om kennis te maken met ons als band. Of neem via de knop hieronder contact met ons op en kom langs op een repetitieavond. We spreken je graag en wellicht zien we elkaar dan later op jouw eigen tentfeest en slaat de vlam in de pan!

Turnback & The Blazing Babes in jouw tent?