Gala

Turnback logo vlam-icoon oranje (recht)

Muzikale aankleding bij een gala, promsconcert of suit & tie party? Dansparen begeleiden of andere bijzondere wensen? Geen probleem! Met Turnback & The Blazing Babes op je podium weet je zeker dat het goed komt! We hebben op heel wat bijzondere gelegenheden het vuurtje opgestookt. De afterparty van de Buulse Proms bijvoorbeeld en de muzikale begeleiding én afterparty tijdens Dancing with the Cranendonck Stars, met elk honderden bezoekers.

IMG_9778

Passende livemuziek

Je wilt natuurlijk dat jouw gala of dansevenement hét feest van het jaar wordt. Waar iedereen nog lang over napraat. Jullie hebben hier lang naartoe gewerkt! Dat begrijpen wij als geen ander. En de muziek die wordt gespeeld is dan ook erg belangrijk. Met een grote diversiteit aan publiek en gasten is het niet makkelijk om iedereen de dansvloer op te krijgen. Misschien heeft je feest een duidelijk thema, waarbij passende muziek hoort of wil je graag dat dansparen worden begeleid door livemuziek. 

Alle muziekgenres

Hoe top is het dan dat je een allround band kunt boeken die alle genres speelt die je maar kunt bedenken en die samen met jou alle wensen bespreekt en de setlist of begeleiding daarop afstemt. Zodat je ook écht de muziek en sfeer krijgt die je graag wil. Kiezen voor ons repertoire met daarin disco- en soulklassiekers van Aretha Franklin, Earth Wind & Fire, Michael Jackson, Chaka Khan, Bee Gees en Stevie Wonder kan namelijk ook!

IMG_5292
TurnbackOelemarkt44

Knallende act

En het muzikale aspect is niet het enige. Met Turnback & The Blazing Babes heb je ook nog eens een mooie act op het podium staan. Met knallende blazers en enthousiaste, schitterende zangeressen die zorgen voor veel interactie met de gasten. Hierdoor kunnen we goed inspelen op wat er gebeurt en zien we waar het publiek behoefte aan heeft.

Alles geregeld

Wat we ook graag doen is ontzorgen. Je kunt ons het licht, geluid en podium laten regelen. We werken samen met een professioneel bedrijf dat hierin is gespecialiseerd. Confetti shooters of sfeervolle sparklers op het podium? Het is allemaal mogelijk en we bieden je graag een totaalpakket aan. Ook een DJ die alle bezoekers tussen de verschillende sets vermaakt, kun je via ons regelen. Zo kunnen wij het complete, avondvullende plaatje verzorgen en kun jij je bezighouden met andere dingen!

23244124_1743505479014647_1551947213459334184_n
IMG_6854

Kennismaken

Ben je benieuwd naar Turnback & The Blazing Babes? Kom kijken en luisteren tijdens één van onze openbare optredens en voel je vrij om kennis te maken met ons als band. Of neem via de knop hieronder contact met ons op en kom langs op een repetitieavond. We spreken je graag en wellicht zien we elkaar dan later op jouw eigen bijzondere event en slaat de vlam in de pan!

Turnback & The Blazing Babes op jouw gala of dansevenement?