Festival

Turnback logo vlam-icoon oranje (recht)

Organiseer je een muziek-, cultuur- of zomerfestival? Met Turnback & The Blazing Babes op je podium weet je zeker dat het goed komt! We hebben op heel wat festivals het vuurtje opgestookt. Mama’s Pride in Geleen, Cultureel Lint in Weert en JekerJazz in Maastricht bijvoorbeeld, met honderden bezoekers. Maar ook kleinere festivals zoals Backyard Classics in Eersel, Picknick in het Park in Nuenen en de Zomerse Woensdagavond in Deurne spelen we plat!

Feest van het jaar

En dat is natuurlijk wat je wil, dat jouw festival hét feest van het jaar wordt, waar iedereen nog lang over napraat. Hierin is de muziek die wordt gespeeld erg bepalend. En dat begrijpen wij als geen ander. Met een grote diversiteit aan publiek en gasten is het niet makkelijk om iedereen de dansvloer op te krijgen. Heeft je festival een duidelijk thema, dan wil je daar uiteraard passende muziek bij.

TurnbackMolenakker005
IMG_6887

Muziek voor iedereen

Hoe top is het dan dat je een allround band kunt boeken die alle genres speelt die je maar kunt bedenken en die samen met jou alle wensen bespreekt en de setlist daarop afstemt. Zodat je ook écht de muziek en sfeer krijgt die je graag wil. Kiezen voor ons disco- en soulrepertoire met klassiekers van Aretha Franklin, Earth Wind & Fire, Michael Jackson en Stevie Wonder kan namelijk ook!

Enthousiaste act

En het muzikale aspect is niet het enige. Met Turnback & The Blazing Babes heb je ook nog eens een mooie act op het podium staan. Met knallende blazers en enthousiaste, schitterende zangeressen die zorgen voor veel interactie met de gasten. Hierdoor kunnen we goed inspelen op wat er gebeurt en zien we waar het publiek behoefte aan heeft.

IMG_5292
TurnbackOelemarkt44

Alles geregeld van A tot Z

Wat we ook graag doen is ontzorgen. Je kunt ons het licht, geluid en podium laten regelen. We werken samen met een professioneel bedrijf dat hierin is gespecialiseerd. Confetti shooters of sfeervolle sparklers op het podium? Het is allemaal mogelijk en we bieden je graag een totaalpakket aan. Ook een DJ die alle bezoekers tussen de verschillende sets vermaakt, kun je via ons regelen. Zo kunnen wij het complete, avondvullende plaatje verzorgen en kun jij je bezighouden met andere dingen!

 

Persoonlijk

Ben je benieuwd naar Turnback & The Blazing Babes? Kom kijken en luisteren tijdens één van onze openbare optredens en voel je vrij om kennis te maken met ons als band. Of neem via de knop hieronder contact met ons op en kom langs op een repetitieavond. We spreken je graag en wellicht zien we elkaar dan later op jouw eigen festival en slaat de vlam in de pan!

Turnback & The Blazing Babes op jouw festival?