Evenement

Turnback logo vlam-icoon oranje (recht)

Op een Oud & Nieuw feest, kermis of ander evenement, bouwen wij graag een feestje. Boek je Turnback & The Blazing Babes, dan hebben al je gasten de avond van hun leven! En dat is natuurlijk wat je wil, dat jouw evenement hét feest van het jaar wordt, waar iedereen nog lang over napraat.

Volle dansvloer

Muziek kan je evenement maken of kraken. En dat begrijpen wij als geen ander. Met een grote diversiteit aan publiek en gasten is het niet makkelijk om iedereen de dansvloer op te krijgen. Hoe top is het dan dat je een allround band kunt boeken die alle genres speelt die je maar kunt bedenken en die samen met jou alle wensen bespreekt en de setlist daarop afstemt. Zodat je ook écht de muziek en sfeer krijgt die je graag wil.

Interactie met publiek

Wij hebben al op heel wat kermissen, buurtfeesten en braderieën het vuurtje opgestookt. Groot of klein, wij gaan altijd voor de volle 100%! En het muzikale aspect is niet het enige. Met Turnback & The Blazing Babes heb je ook nog eens een mooie act op het podium staan. Met knallende blazers en enthousiaste zangeressen die zorgen voor veel interactie met de gasten en die goed inspelen op wat er gebeurt.

IMG_6960

Totaalpakket

Wat we ook graag doen is ontzorgen. Je kunt ons het licht, geluid en podium laten regelen. We werken samen met een professioneel bedrijf dat hierin is gespecialiseerd. Confetti shooters of sfeervolle sparklers op het podium? Het is allemaal mogelijk en we bieden je graag een totaalpakket aan. Ook een DJ die alle bezoekers tussen de verschillende sets vermaakt, kun je via ons regelen. Zo kunnen wij het complete, avondvullende plaatje verzorgen en kun jij je bezighouden met andere dingen!

Contact

Ben je benieuwd naar Turnback & The Blazing Babes? Kom kijken en luisteren tijdens één van onze openbare optredens en voel je vrij om kennis te maken met ons als band. Of neem via de knop hieronder contact met ons op en kom langs op een repetitieavond. We spreken je graag en wellicht zien we elkaar dan later op jouw eigen kermisfeest, buurtfeest of ander evenement!

DSC_0228

Turnback & The Blazing Babes op jouw unieke evenement?