Bruiloft

Turnback logo vlam-icoon oranje (recht)

De dag van je leven muzikaal omlijst door Turnback & The Blazing Babes. Met ons ben je zeker van een geweldige feestavond! En dat is natuurlijk wat je wil: lekker losgaan met je familie en vrienden na alle spanning van jullie trouwdag en het maanden plannen vooraf.

IMG_6708

Livebeleving op maat

Muziek is een belangrijk onderdeel van je bruiloft. En dat begrijpen wij als geen ander. Je wilt graag iets horen wat jullie zelf leuk vinden. Misschien willen jullie een bijzondere openingsdans doen of is er een liedje wat heel belangrijk is en wat een speciaal moment verdient. Maar je wilt ook dat je vrienden een geweldige avond beleven en je collega’s en je nichtje van 14 én je oma van 78 die nog wel van een dansje houdt... Het is niet makkelijk om iedereen de dansvloer op te krijgen.

Allround band

Hoe top is het dan dat je een allround band kunt boeken die alle genres speelt die je maar kunt bedenken en die samen met jullie alle wensen bespreekt en de setlist daarop afstemt. Zodat je op je bruiloftsfeest ook écht krijgt wat jullie graag willen. En de muziek is niet het enige. Met Turnback & The Blazing Babes heb je ook nog eens een mooie act op het podium staan. Met knallende blazers en enthousiaste zangeressen die zorgen voor veel interactie met het publiek. Zonder uit het oog te verliezen dat het júllie dag is en dat jullie als bruidspaar ook willen shinen.

Turnback Deurne 29-7-2015 005

Totaalpakket

Wat we ook graag doen is ontzorgen. Je kunt ons het licht, geluid en podium laten regelen. We werken samen met een professioneel bedrijf dat hierin is gespecialiseerd. Confetti shooters of sfeervolle sparklers op het podium? Het is allemaal mogelijk en we bieden je graag een totaalpakket aan. Ook een DJ die jullie gasten tussen de verschillende sets vermaakt, kun je via ons regelen. Zo kunnen wij het complete, avondvullende plaatje verzorgen en kunnen jullie je bezighouden met andere dingen!

Persoonlijk

Ben je benieuwd naar Turnback & The Blazing Babes? Kom kijken en luisteren tijdens één van onze openbare optredens en voel je vrij om kennis te maken met ons als band. Of neem via de knop hieronder contact met ons op en kom langs op een repetitieavond. We spreken jullie graag en wellicht zien we elkaar dan later op jullie eigen trouwfeest. Waar we het vuurtje nog eens extra zullen opstoken!

IMG_1582

Turnback & The Blazing Babes op jullie bruiloft?