Bedrijfsfeest

Turnback logo vlam-icoon oranje (recht)

Een bijzondere mijlpaal te vieren of jullie jaarlijkse personeelsfeest? Met Turnback & The Blazing Babes in huis weet je zeker dat het goed komt! We hebben op grote bedrijfsfeesten gespeeld met honderden internationale gasten, maar als jij met je bedrijf een kroeg afhuurt en er een kleiner feestje van wil maken, dan blazen we ook daar het dak eraf. Want dat is natuurlijk wat je wil: lekker losgaan met je collega’s. Elkaar nét even op een andere manier leren kennen dan tijdens jullie dagelijkse werkzaamheden.

DSC_8962

Muziek voor iedereen

De muziek die op jullie bedrijfsfeest wordt gespeeld is natuurlijk erg bepalend voor de avond. Je wilt een topfeest waar nog lang over wordt nagepraat! En dat begrijpen wij als geen ander. Alle medewerkers verdienen een geweldige avond. Maar je collega’s van de afdeling sales vinden net even wat andere muziek leuk dan de medewerkers van finance. En de managing director wil waarschijnlijk zelf een liedje meezingen..

Enthousiasme

Hoe top is het dan dat je een allround band kunt boeken die alle genres speelt die je maar kunt bedenken en die samen met jou alle wensen bespreekt en de setlist daarop afstemt. Zodat je op je personeelsfeest of jubileum ook écht de muziek krijgt die je graag wil horen. En het muzikale aspect is niet het enige. Met Turnback & The Blazing Babes heb je ook nog eens een mooie act op het podium staan. Met knallende blazers en enthousiaste zangeressen die zorgen voor veel interactie met het publiek en die óók de directeur laten shinen als zij dat wil.

Turnback Deurne 29-7-2015 007
WVF_2287

Ontzorgen

Wat we ook graag doen is ontzorgen. Je kunt ons het licht, geluid en podium laten regelen. We werken samen met een professioneel bedrijf dat hierin is gespecialiseerd. Confetti shooters of sfeervolle sparklers op het podium? Het is allemaal mogelijk en we bieden je graag een totaalpakket aan. Ook een DJ die alle gasten tussen de verschillende sets vermaakt, kun je via ons regelen. Zo kunnen wij het complete, avondvullende plaatje verzorgen en kun jij je bezighouden met andere dingen!

Kennismaken met ons

Ben je benieuwd naar Turnback & The Blazing Babes? Kom kijken en luisteren tijdens één van onze openbare optredens en voel je vrij om kennis te maken met ons als band. Of neem via de knop hieronder contact met ons op en kom langs op een repetitieavond. We spreken je graag en wellicht zien we elkaar dan later op jullie eigen bedrijfsfeest en slaat de vlam in de pan!

IMG_6792

Turnback & The Blazing Babes op jullie bedrijfsfeest?